Pedagogisch Medewerker BSO | min. 12 max. 20u/wk | Amsterdam

In De Pijp in het schoolpand van De Avonturijn bevindt zich onze BSO. Met een prachtig atelier en heerlijke buitenspeelplaats. Wil jij onderdeel uitmaken van het ervaren, kundig en enthousiaste team dat hier werkt? Wij zijn voor deze locatie op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

Min. 12 - max. 20 uur per week (in ieder geval ma, di, do)

Functie-inhoud
Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

De werktijden op de BSO liggen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14:30 en 18:30 uur, op woensdag tussen 11.30 en 18.30 uur en tijdens de schoolvakanties en studiedagen van 07:30 tot 18:30 uur.

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit, natuur en samen spelen. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor en met de kinderen.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen
  • Affiniteit met natuur- en buitenactiviteiten zoals moestuinieren en hutten bouwen
  • Je bent in het bezit van een conform CAO kinderopvang vereist en erkend diploma voor Naschoolse Opvang / Buitenschoolse Opvang. Wij zijn specifiek op zoek naar iemand die opgeleid / bevoegd is met gymtoestellen te werken.
  • Je bent in staat een goed sport activiteitenprogramma op te zetten en kan daarnaast ook prima een collega of stagiaire begeleiden.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

 

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb