Werken en leren bij DKW

Werken aan je ontwikkeling
Onze medewerkers willen altijd blijven leren, groeien en ontwikkelen. Met onze DKW-Academie, vaste vestigingsmanagers op iedere vestiging, specialisten en stagemogelijkheden zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

De DKW-Academie
De DKW-Academie is onze eigen bedrijfsschool waar we onze opleidingsactiviteiten, trainingsdagen en individuele coaching hebben samengebracht. We besteden aandacht aan pedagogiek, veiligheid, interactievaardigheden, communicatie, observatie en de ontwikkeling van kinderen.

Vaste vestigingsmanagers
Iedere vestiging heeft een eigen vestigingsmanager die alleen voor die vestiging verantwoordelijk is. Jouw vestigingsmanager zorgt voor een ontwikkelprogramma op maat voor jou. En kan je in de praktijk helpen je kennis nog beter in te zetten.

Eigen specialisten
Om kennis en kunde van onze medewerkers te borgen, werken we met specialisten op de vestigingen. De naam zegt het al, elke specialist heeft extra kennis over een bepaald onderwerp. Deze specialist is ervoor verantwoordelijk om dit onderwerp binnen de vestiging actueel te houden. Elke vestiging heeft in ieder geval specialisten op het gebied van:
• Kinderen die opvallen
• Groen & Duurzaamheid
• Boekstart
• Pientere Peuter
• Babygebaren

Stagiaires
Bij De Kleine Wereld geven we stagiaires een kans om een goede pedagogisch medewerker te worden. We werken met zowel BOL-stagiaires als BBL-stagiaires. Een BOL-stagiaire volgt een beroepsopleidende leerweg door middel van leren en stage. Dit betekent dat een BOL-stagiaire altijd boventallig, dus naast twee vaste pedagogisch medewerkers, op de groep staat. Een BBL-stagiaire volgt een beroepsbegeleidende leerweg met leren en werken. Deze stagiaires worden geleidelijk aan, naast een vaste pedagogisch medewerker, ingezet van 0 tot 100% binnen twee jaar tijd.


Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Sanne Hulsebos op 020-4120633.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt?

Bekijk onze vestigingen