Hero cirkel Hero dots

Assistent
Vestigingsmanager

34 uur | Amsterdam

Voor onze vestiging Brand Dirk Ochsepark (BDO) op IJburg zijn we op zoek naar een enthousiaste assistent vestigingsmanager. De vestiging is gelegen in een groene omgeving en is goed met openbaar vervoer bereikbaar (tram 26).

De vestiging bestaat uit 4 groepen (baby, peuter en verticaal) en aan de achterzijde is er een grote tuin aanwezig, met een moestuin en buitenkeuken, waar er met de kinderen buiten gespeeld kan worden.

Als assistent vestigingsmanager heb je zowel groepsuren als kantooruren. Je bent de schakel tussen de groep en kantoor, je biedt de vestigingsmanager ondersteuning en bent het aanspreekpunt op de vestiging als de vestigingsmanager afwezig is.

Over
het
werk

Groepsuren:    

  • Tijdens je groepsuren ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen.    
  • Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt professioneel contact met ouders/verzorgers.    
  • Je organiseert uitdagende, bijpassende activiteiten voor de verschillende leeftijden is jou niet vreemd.    
  • Je levert een actieve en positieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.                                                                                                                                              

 Kantooruren:    

  • De kantoortaken worden in overleg met de Vestigingsmanager vastgesteld. Voorbeelden hiervan zijn het werkrooster voor collega’s, de urenregistratie, rondleidingen, kin planningen, bestellingen en afhandeling hiervan.    
  • Je denkt mee in processen met het team en persoonlijke begeleiding.    
  • De Assistent Vestigingsmanager vervangt tevens de vestigingsmanager als aanspreekpunt bij diens afwezigheid. En je blijft die belangrijke schakel tussen groep en kantoor!   

   

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

Je deelt met ons de passie en de liefde voor het vak. Je biedt kinderen veiligheid, geborgenheid en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. Daarnaast vindt je het leuk om naast het werk op de groep kantoorwerkzaamheden uit te voeren. Je bent in bezit van een mbo-diploma of hbo-diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang.

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris tussen de €2.693 – €3512 bruto per maand, conform CAO Kinderopvang (schaal 7), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, onlineprogramma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Fit for Free en Sportcity.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang: je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. Daarnaast krijg je 5% korting op de kindplaatsing.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding