Hero cirkel Hero dots

Wij verzorgen op 24 vestigingen de opvang van kinderen van 0-12 jaar. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij de ontwikkeling en het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering.

Op elke vestiging is een Coach aanwezig die samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk is voor de pedagogiek van de locatie. Je bent daarmee het gezicht van de pedagogiek op jouw locatie en fungeert hierin als vraagbaak voor jouw collega’s en de ouders van de vestiging.

Over
het
werk

In de functie van Coach op locatie ben je in een meewerkende functie verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van ons pedagogisch beleid. Je wordt hierin begeleid door de afdeling Pedagogiek.

Het is een leuke, uitdagende en afwisselende functie waarbij je intallig coacht on the job. Daarnaast organiseer je bijvoorbeeld inhoudelijke teamavonden of train jij het team door middel van het train de trainer concept. Overige taakvelden zijn:

 • Het waarborgen van de pedagogische kwaliteit op jouw vestiging.
 • Het coachen, begeleiden en adviseren van pedagogisch medewerkers op jouw vestiging.
 • Het begeleiden van BBL-studenten op jouw vestiging.
 • Pedagogische deskundigheid bevorderen van jouw collega’s en/of de ouders van jouw vestiging.
 • Het organiseren van activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van de verschillende leeftijden.
 • Samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen van 0 tot 4 jaar en/of 4 tot 12 jaar.
 • In samenwerking met de afdeling pedagogiek nadenken over het uitdragen van de pedagogische visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan van De Kleine Wereld.

Over
jouw
kwaliteiten

Ben jij die ervaren rot in het vak, ben jij de enthousiaste (bijna) afgestudeerde HBO-er of wil jij graag de overstap maken naar de kinderopvang, dan is dit jouw baan.

 • Pedagogisch sterk en betrokken bij de kinderen, jouw team en de ouders.
 • Kennis van de ontwikkelingsstadia van kinderen.
 • Sociale vaardigheden voor het overdragen van kennis en informatie.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid om te communiceren op alle niveaus.
 • Pro-actief en enthousiast.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris tussen de €2.874,- – €3.837,- bruto per maand, conform CAO Kinderopvang (schaal 7), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, onlineprogramma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Fit for Free en Sportcity.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang: je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. Daarnaast krijg je 5% korting op de kindplaatsing.

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op onderstaande telefoonnummer optie HR:

020 - 4120633
0682762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding