Ervaren 
Pedagogisch Coach

24 - 36 uur | Amsterdam

Wij verzorgen op 24 vestigingen de opvang van kinderen van 0-12 jaar. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij de ontwikkeling en het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering.

Op ons Service Bureau werken een twintigtal collega’s in diverse ondersteunende rollen voor de vestigingen, waaronder het team Pedagogiek. We willen hen graag versterken met een senior pedagoog voor minimaal 24 uur per week.

Over
het
werk

In de functie van Pedagogisch coach ben je verantwoordelijk voor het borgen en schrijven van het pedagogisch beleid. Het is een leuke, uitdagende en afwisselende functie met de volgende taakvelden;

 • De vestigingen begeleiden en advisering geven bij het uitvoeren van het pedagogisch beleid.
 • De Coaches op locaties ondersteunen, trainen en adviseren ten aanzien van het pedagogisch beleid op hun vestiging.
 • Pedagogische deskundigheid in de organisatie bevorderen door onder andere het geven van trainingen, het schrijven van masterclasses en het verzorgen van pedagogische inwerkavonden.
 • Toetsen van de pedagogische kwaliteit op de locaties door het inzetten van diverse middelen.
 • Pro-actief meedenken aan het omzetten van veranderende regel- en wetgeving binnen de kinderopvang in ons beleid.
Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

 • Een afgeronde, voor de kinderopvang gekwalificeerde, HBO opleiding (Bijv. HBO pedagogiek, beleidsmedewerker kinderopvang)
 • Een aantal jaren ervaring in een coachende en/of beleidsmatige rol in de kinderopvang
 • Kennis van de kinderopvang en de regel- en wetgeving
 • Sociale vaardigheden voor het overdragen van kennis en informatie
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid om te communiceren op alle niveaus
 • Pro-actief en enthousiast
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris (schaal 9) tussen de €3.192 – €4.252 bruto per maand o.b.v. 36 uur, conform CAO Kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of een volledige OV vergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, online programma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Sportcity en kan je gratis sporten.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang en korting kindplaats: je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind en je ontvangt 5% korting.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding