• Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Coach
in opleiding

In overleg uur |

Wij zijn De Kleine Wereld!

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de didactische en pedagogische kwaliteit op de werkvloer hoog is. Natuurlijk willen we die kwaliteit continu en blijvend verhogen. Daarom zoeken we voor onze vestigingen een Pedagogisch Coach in opleiding bij De Kleine Wereld. Zodat het écht goed zit met de ontwikkeling van de kinderen en onze collega’s. Een goede klik met het team vinden we belangrijk. Dat jij je thuis voelt binnen De Kleine Wereld ook. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, vinden we het ook belangrijk dat je aan een aantal punten voldoet. Herken jij je in de rol van coach in opleiding en kan jij je vaardigheden en kennis op een interessante en pakkende manier overbrengen? Kan jij je goed vinden in het pedagogisch beleid van De Kleine Wereld én ben je in staat deze te implementeren? En leer je graag bij binnen je vakgebied en ben je altijd ahead of the game? Solliciteer dan nu!

Over
het
werk

 

 • Meewerkend Pedagogisch Coach in opleiding– KDV of BSO
 • Uren en dagen in overleg

 Wat doe je als Meewerkend Pedagogisch Coach?

Je werkt mee op een van onze locaties in Amsterdam. Daar ondersteun je jouw collega pedagogisch medewerkers bij het uitdragen van onze visie, beleid en werkplan. Want bij De Kleine Wereld willen wij een echte partner in de opvoeding zijn. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. Hoe dat het beste in de praktijk te brengen is? Dat breng jij, onder begeleiding van je coach, onze BSO medewerkers op de BSO met liefde bij. Omdat jij actief meewerkt met de pedagogisch medewerkers, kun jij jouw specialistische kennis precies afstemmen op hun behoeften. Want coachen doe je als de beste. Samen gaan we altijd voor topkwaliteit. Wil je groeien in de rol van Pedagogisch Coach, dan pas jij perfect in deze rol!

Over
jouw
kwaliteiten

Maak jij als Pedagogisch Coach in opleiding impact bij De Kleine Wereld doordat: 

 • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
 • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
 • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
 • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van zowel de kinderen als je collega’s;
 • Je een relevant HBO-diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPH of Pedagogiek.

Check je diploma

Wij
bieden jou

Salaris: CAO Kinderopvang (schaal 7, €2478,00 – €3288,00 o.b.v. 36 uur), salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Onder begeleiding van een mentor groei je in de rol van Coach in opleiding. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En De Kleine Wereld organiseert 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding