• Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch 
medewerker
KDV

uur | Amsterdam

De vestiging Brand Dirk Ochsepark draait sinds januari onder de vlag van De Kleine Wereld en we zoeken pedagogische toppers die met het huidige team deze transformatie aan willen gaan!

Over
het
werk

 • Uren en dagen zijn bespreekbaar.

Er zijn op dit moment vijf groepen, een mini babygroep (met kindjes van drie tot en met twaalf maanden), twee baby/dreumesgroepen (met kindjes van drie maanden tot twee jaar) en twee peutergroepen (twee tot vier jaar). Het pand heeft een enorme hal waar we in de ochtenden en aan het einde van de dag samen kunnen komen met de kinderen. Ook de grote tuin is een pluspunt en uitzicht op het park maakt het plaatje af. Het diverse team beschrijft zich als warm en welkom, met verschillende ervaringsniveaus, maar iedereen is welkom en wordt opgenomen in de groep.

Één van de onderdelen van de overname is de restyle van het pand. Deze staat gepland voor de zomer van 2022. Op de website bij de andere locaties kan een sneakpeak genomen worden naar de sfeer die De Kleine Wereld wil gaan neerzetten. We zijn op zoek naar medewerkers die kunnen kijken naar de toekomst, de handen uit de mouwen willen steken, maar vandaag ook niet uit het oog verliezen. Herken je jezelf in dit plaatje en heb jij de passie om een groep kinderen de liefde en stabiliteit te geven, neem dan contact met ons op!

Over het werk: 

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s vol energie aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Over
jouw
kwaliteiten

 Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat: 

 • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
 • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
 • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  
 • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
 • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij
bieden jou

SalarisCAO Kinderopvang met een salaris  in schaal 6 (€2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur) afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding