Hero cirkel Hero dots

Bij de Kleine Wereld snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen en zijn we hard op zoek naar collega’s op onze KDV en BSO vestingen om mee te bouwen aan onze mooie organisatie die altijd in beweging is.

De ontwikkeling van een kind gaat continue door, dus werken we allemaal op een manier waarin plezier en kwaliteit samen hand in hand gaan. Onze team spirit geldt dan ook voor alle vestigingen in het dynamische Amsterdam waar we stads zijn in doen en laten, ruimdenkend en alles samen aanpakken met een tikje lef. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en wie je nog worden wilt.

Heb jij je altijd al willen omscholen naar een baan waarin je echt iets kunt betekenen voor kinderen? Wil jij altijd al in de kinderopvang werken en heb je een talent voor het bedenken van creatieve en innovatieve activiteiten, maar (nog) niet het juiste diploma waarmee jij je daarvoor kwalificeert?

Geen probleem! Wij helpen jou om je ambitie te realiseren!

Op woensdag 3 juli 2024 van 10:00 tot 11:00 uur organiseren we een online informatie bijeenkomst voor meer informatie over het BBL traject.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur een mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

 

 

 

Over
het
werk

BBL-traject

Voor diverse vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar Pedagogisch Medewerkers in opleiding. Werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

Zo gaan we aan de slag!

Wij gaan een contract met jou aan, waarin je grotendeels in de praktijk het mooie vak van Pedagogisch Medewerker leert. Met coaching en begeleiding van onze ervaren professionals ga jij direct aan het werk op één van onze vestigingen. We werken samen met het ROC van Amsterdam West. Eén dag per week ga jij de schoolbanken in, waarbij jij een speciaal ontwikkeld lesprogramma krijgt. Voor de uren  (25.5 uur op het KDV en minimaal 12 uur per week op de BSO en) die jij werkzaam bent, en sluiten wij dus een arbeidsovereenkomst waarvoor jij, conform de CAO Kinderopvang, direct salaris ontvangt.

Voor het opleidingstraject sluiten wij een studieovereenkomst met jou af, waarin wij afspreken dat wij de kosten volledig voor onze rekening nemen.

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

Om deze uitdagende baan en leerzame opleiding met elkaar te combineren, vragen we het volgende van je:

  • Je bent enorm gemotiveerd; dit is wat je wilt en je bent bereid hier hard voor te werken
  • Je hebt affiniteit met kinderen en een enthousiaste flexibele instelling!
  • Je hebt een diploma Havo of Mbo niveau 3 (studierichting is niet belangrijk)
  • Je bent minimaal 21 jaar

Wacht niet langer en grijp deze kans om te gaan werken bij ons met de leukste doelgroep die er is: Kinderen!

Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Een prachtige kans om in de kinderopvang aan de slag te gaan met een betaalde opleiding.

Salaris: je salaris groeit gedurende je opleiding met mee met je. Als je start met de opleiding verdien  je €2.420,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (schaal 5, conform CAO Kinderopvang). Op het moment dat je meer zelfstandig (intallig) mag werken op de groep, ga je omhoog in loon. Na het behalen van je diploma wordt je ingeschaald in schaal 6.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een BBL overeenkomst voor 12 maanden. Na het behalen van je diploma bieden we je bij goed functioneren een reguliere overeenkomst aan.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of volledige ov kosten vergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn en een fietsplan.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, online programma’s en online coaching. Daarnaast mag je gratis sporten bij Sportcity.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.

Na het succesvol behalen van jouw opleiding bieden we je een arbeidsovereenkomst voor reguliere overeenkomst aan als pedagogisch medewerker en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

 

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op onderstaande telefoonnummer optie HR:

020 - 4120633
0682762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding