• Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Medewerker
BSO en TSO

In overleg uur | Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld!

SO De Kleine Reus is gevestigd in bassischool De Kleine Reus en werkt zeer nauw samen in IKC verband. We hebben de beschikking over een mooi schoolplein met actief en natuurlijk spelmateriaal. Alle medewerkers van de BSO werken voor de Tussen Schoolse Opvang, waarbij zij  elke klas een fijne pauze bieden en daarnaast ondersteuning bieden in de klas tijdens de les.

Over
het
werk

Op deze vestiging werkt een afwisselend team met zowel hele ervaren als wat jongere medewerkers. Zij hebben gemeen dat ze de kinderen allemaal een enorm leuke vrije tijd/ pauze tijd willen bezorgen. Zou jij dat ook willen?

Wij zijn voor deze vestiging op zoek naar een: 

 • Pedagogisch Medewerker BSO (Buiten Schoolse Opvang)
 • werkdagen en uren in overleg (14:30 – 18:30 uur)
 • Pedagogisch Medewerker TSO (Tussen Schoolse Opvang)  
 • werkdagen en uren in overleg (11:30 tot 13:30 uur)
 • Een combinatie van beide is mogelijk
 • Contracturen in overleg

Functie-inhoud 

Als Pedagogisch Medewerker voor de Tussen Schoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, tijdens schooltijden van 11.30-13.30 uur. De leerkracht is 3 kwartier met pauze, en 5 kwartier sta je gezamenlijk voor de klas. Je ondersteunt de leerkracht bij diens werkzaamheden, en levert een bijdrage aan het ontwikkelingsgerichte onderwijs (OGO) door het bieden van thematische activiteiten.

Het ondersteunen van de leerkracht kan er als volgt uit zien: begeleiding bieden bij het lezen met een groepje lezen, begeleiding bieden in de klas wanneer de kinderen hun school taken uitvoeren. Binnen het onderwijs staat onderzoekend, kind volgend en themagericht werken centraal. Hierbij draag je bij aan het bedenken en verzorgen van verschillende activiteiten. Tevens zorg je voor begeleiding van de kinderen tijdens het eten en op het schoolplein. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Als pedagogisch medewerker- BSO ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Dit met uitdagende binnen – en buitenactiviteiten op sportief gebied, creatief gebied, onderzoeken in de natuur en zo veel mee. Sluit hierbij aan bij wat de kinderen nodig hebben na een leuke en actieve dag op school. Of tijdens vakanties met goede programma’s van activiteiten, waarbij de kinderen blij en enthousiast een leuke vakantie hebben.

Over
jouw
kwaliteiten

Maak jij als pedagogisch medewerker KDV impact bij De Kleine Wereld doordat: 

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

 • MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en/of MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4)
 • Je bent in staat een goed activiteiten op te zetten.
 • Je bent een sportief, creatief en dynamisch persoon en houdt van buiten zijn.
 • Je bent vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
 • Je weet van aanpakken en regelen.

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang (schaal 6, €2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding