• Welkom bij De Kleine Wereld

  • Welkom bij De Kleine Wereld

  • Welkom bij De Kleine Wereld

  • Welkom bij De Kleine Wereld

  • Welkom bij De Kleine Wereld

  • Welkom bij De Kleine Wereld

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch medewerker -
Flex

17.5-25.5 uur uur | Amsterdam

Voor onze bijzondere locatie in het groene Amsterdam Noord zijn we op zoek naar een flexibele en enthousiaste medewerker!

Onze flex medewerkers zijn waardevolle krachten.  In deze functie is iedere dag weer anders en divers en dat maakt het werken als flex medewerker juist zo leuk! Bij ons ga je dan ook met volle energie en plezier aan het werk en ben je verantwoordelijk voor de de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen zowel in groep verband of individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Wanneer de vaste medewerker er niet is ben jij het aanspreekpunt voor ouders en kun je het DKW gevoel goed overdragen.

Over
het
werk

Wie zijn wij:

De Kleine wereld is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbiedt.

Onze vestigingen hebben een goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen. Vestiging Aldebaranplein ligt middenin het groen van Tuindorp/Oostzaan waar wij kinderopvang aanbieden met drie groepen; een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Hier werkt  een hecht en betrokken team en gaan ze er vaak op uit in de prachtige groene omgeving en het gezellige dorpsplein van Tuindorp.  Ook wordt er veel aandacht besteed aan creativiteit en samenspel en zijn de groepen huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken. Deze locatie is nabij gelegen de NDMS veerpont op een afstand van 10 min fietsen en er is bij de vestiging de gelegenheid om gratis te parkeren.

Over
jouw
kwaliteiten

Wie ben jij:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak; 
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen; 
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij
bieden jou

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris in schaal zes, (€2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur) afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  

Training en ontwikkeling: Doorgroeimogelijkheden en er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding