• Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Medewerker KDV 
Verticale groep 

In overleg uur | Amsterdam

Wij zijn De  Kleine Wereld! 

Onze vestigingen met hun goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen zijn op zoek naar een nieuwe collega. Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker?

Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als   team wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen.

Over
het
werk

Onze kleine locatie, Willemsparkweg,  heeft twee verticale groepen en ligt nabij het vondelpark waar wij ook vaak te vinden zijn. Samen met je twee andere collega’s wordt je het vaste gezicht op onze verticale groep.

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:  

  • Pedagogisch Medewerker 
  • Dagen en uren in overleg

Over
jouw
kwaliteiten

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang (schaal 6, €2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding