• Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Medewerker
KDV - VVE groep

25.5 uur uur | Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld!

Voor onze vestiging Steigereiland op zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de woensdag, donderdag en vrijdag op de VVE groep binnen de hele dagopvang.

Het team op Steigereiland is een hecht team met veel liefde voor de kinderen. Er is een huiselijke sfeer binnen de groepen, een mooie uitdagende binnentuin en veel natuur in de nabije omgeving. Lekker buitenspelen en wandelen staat dan ook dagelijkse op het programma bij de vestiging.

Over
het
werk

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:

  • Pedagogisch Medewerker VVE
  • 25,5 uur per week

Over het werk

Als pedagogisch medewerker VVE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1.

Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers.

Over
jouw
kwaliteiten

Maak jij als pedagogische medewerker VVE impact bij De Kleine Wereld doordat:

· Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
· Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
· Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
· Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
· Je een relevante MBO of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC verklaring. Het zou een pré zijn als je al in bezit bent van een certificaat in de voorschool. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden. Ook het VVE basiscertificaat kan bij ons behaald worden.

 

Wij
bieden jou

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform CAO kinderopvang (schaal 6, €2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kin

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding