• Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch
Medewerker
VVE

19 uur per week (8:30 – 12:30) uur | Amsterdam

Voor onze vestiging de Edelsteen, gelegen midden in de bruisende buurt De Pijp (in de buurt van de Albert Cuyp) zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op de VVE. De Edelsteen bevindt zich in een mooi oud schoolpand met een grote aangrenzende tuin waar heerlijk buiten gespeeld kan worden.   

Over
het
werk

Het team op de Edelsteen is een klein, hecht en energiek team met veel passie en liefde voor de kinderen.  Voor deze vacature zijn we op zoek naar een nieuwe collega die vier ochtenden per week beschikbaar is. De ideale baan om te combineren met andere activiteiten. Ben jij ondernemend, creatief en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, de uitdaging en de stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van Pedagogisch Medewerker VVE?  Solliciteer dan nu en grijp je kans!  

 

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:   

 

 • Pedagogisch Medewerker VVE 
 • Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 
 • Uren: 19 uur per week (8:30 – 12:30 uur) 
 • Combinatie met BSO mogelijk (maandag, dinsdag, woensdag  

 

Over het werk 

Als pedagogisch medewerker VVE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool, richting groep 1.  

 

Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers.  

Over
jouw
kwaliteiten

Maak jij als pedagogische medewerker VVE impact bij De Kleine Wereld doordat:  

 • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
 • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak; 
 • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen; 
 • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
 • Je een relevante MBO- of hbo-diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC-verklaring. Het zou een pré zijn als je al in bezit bent van een certificaat in de voorschool. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden. Ook het VVE basiscertificaat kan via ons behaald worden.  

 

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring (schaal 6, €2177,00 – €2964,00 o.b.v. 36 uur)

Goede secundaire arbeidsvoorwaardenzoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding