• Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

Hero cirkel Hero dots

Financieel
medewerker

24 uur | Amsterdam

Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie.

Over
het
werk

Wij zijn De Kleine Wereld!

In deze functie schakel je gemakkelijk tussen verwerking van financiële gegevens en communicatie met ouders en andere afdelingen. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de financiële gegevens Periodiek ben je bent betrokken bij het vervaardigen en verzenden van de facturen van de kinderopvang en tevens bij het aanmaken en klaarzetten van incassobestanden.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het beperken van de debiteurenposten van de organisatie. Je volgt de inkoopbudgetten van de vestigingen. Je verstrekt op verzoek informatie uit de financiële administratie aan het management en levert een bijdrage aan het opstellen van managementrapportages. Je signaleert en bespreekt de mogelijkheden om de werkprocessen van de afdeling continu te verbeteren. Je bent betrokken bij het inrichten van ICT-applicaties.

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

 • Mbo of hbo werk- en denkniveau en meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van administratieve procedures en regelgeving
 • Kennis van en inzicht in de administratieve processen van de afdeling en van de organisatie
 • Kennis van de toepassing van relevante financiële programma’s
 • Analytisch, ordelijk, nauwkeurig en stressbestendig
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid om te communiceren op alle niveaus
Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Een leuke afwisselende functie in een dynamische persoonlijke organisatie in hartje Amsterdam (Museumbuurt).Een informele werksfeer met korte communicatielijnen

Salaris: een goed salaris tussen de €2.692 – €3.643 bruto per maand, conform CAO Kinderopvang (schaal 8), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).

Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.

Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).

Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.

Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, onlineprogramma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Fit for Free en Sportcity.

Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.

Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.

Voorrang: je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. Daarnaast krijg je 5% korting op de kindplaatsing.

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding