Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Medewerker
Peutergroep

25.5 - 34 uur | Allround

Heerlijk met de kinderen in de bolderkar wandelen, knutselen in het Atelier, buitenspelen of treinbanen bouwen. We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers voor op de Peutergroep (2 –4 jaar).

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en word je ook zo enthousiast van het werken op de Peutergroep groep?

Over
het
werk

Als pedagogisch medewerker op de peutergroep verzorg, ondersteun en stimuleer je kinderen in vanaf 2 jaar tot de dag dat ze naar de basisschool gaan. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van de kinderen. De leeftijd varieert van 3 maanden tot 4 jaar. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimtes.

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

Je deelt met ons de passie en de liefde voor het vak. Je biedt kinderen veiligheid, geborgenheid en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. Daarnaast bent in bezit van een mbo-diploma of hbo-diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang.

Niet zeker of je diploma kwalificeert om in de kinderopvang te werken? Doe de diplomacheck:

diplomacheck

Kwalificeert je diploma niet? Je kan bij ons via het BBL-traject of via de zij instroom de benodigde papieren behalen.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris (schaal 6) tussen de €2.539,- – €3.489,- bruto per maand o.b.v. 36 uur, conform CAO Kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of een volledige OV vergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, online programma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Sportcity en kan je gratis sporten.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang en korting kindplaats: je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind en je ontvangt 5% korting.

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op onderstaande telefoonnummer optie HR:

020 - 4120633
0682762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding