• Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

 • Welkom bij De Kleine Wereld

Hero cirkel Hero dots

Regiomanager
Kinderopvang

32 - 36 uur | Amsterdam

 

Ben jij degene die het verschil kan maken?

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een ondernemende regiomanager die onze visie uitdraagt en daarmee een essentiële bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze vestigingen.

Over
het
werk

Als regiomanager geef je leiding aan circa 12 vestigingen in de breedste zin van het woord. Je coacht op kwaliteit en KPI’s. Daarnaast lever je als regiomanager een essentiële bijdrage aan de verdere ontwikkeling van deze vestigingen. Je stimuleert een positieve werksfeer, waardoor vestigingsmanagers worden aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen. Dit doe je door op een open manier te communiceren en actief bij te dragen.

Samen met de vestigingsmanager zorg je dat het pedagogisch beleid, veiligheidsbeleid en  financiële beleid van De Kleine Wereld wordt geborgd.

 

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

 • Je deelt met ons de passie en de liefde voor het vak
 • Je bent een pro actieve mensenmanager met natuurlijke leiderschapskwaliteiten die stuurt op eigen verantwoordelijkheid en resultaten.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams vanuit KPI’s.
 • Je hebt een kwaliteit en resultaat gerichte instelling met een heldere zakelijke focus.
 • Je hebt oog voor de ontwikkeling van de vestigingsmanagers.
 • Je zorgt voor resultaat in de ruimste zin: tevreden kinderen en ouders, gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers gecombineerd met een gezonde bedrijfsvoering.
 • Je bent in bezit van een hbo-diploma en minimaal 3-5 jaar management ervaring in een leidinggevende functie binnen een klantgerichte, dienstverlenende organisatie.

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

een afwisselende en uitdagende functie waarin je vrijheid en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een enthousiast team met veel passie voor hun werk. We staan open voor jou ideeën en stimuleren deze ook!

Salaris: een goed salaris tussen de €3.643 – €5.609 bruto per maand, conform CAO Kinderopvang (schaal 11 of 12), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).

Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.

Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).

Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.

Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, onlineprogramma’s en online coaching. Daarnaast mag je gratis sporten bij Sportcity.

Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.

Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.

Voorrang: je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. Daarnaast krijg je 5% korting op de kindplaatsing.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding