Hero cirkel Hero dots

Vestigings
Manager

24-36 uur | Amsterdam

Voor onze vestiging Aldebaranplein in Amsterdam Noord zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze (meewerkend) vestigingsmanager. De vestiging bestaat uit drie groepen (baby, peuter en verticaal) en is onlangs binnen geheel gerenoveerd.

Het is een gezellig team die volop in ontwikkeling is. De afgelopen academiedag gingen ze er met de winst vandoor! Ben je op zoek naar een leuke uitdaging, solliciteer dan op deze functie!

 

 

Over
het
werk

Iedere dag op de vestiging is anders, je weet als geen ander om hier flexibel mee om te gaan en hierop in te spelen. Je begeleid je team door te motiveren en te coachen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en lokale partners, zoals de gemeente, scholen en welzijnsinstellingen.

Je bent op de hoogte van het pedagogisch beleid, de protocollen, onderhoudstandaarden en de GGD eisen en je handelt hiernaar. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële en commerciële resultaten.

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

  • Jij weet ons pedagogisch beleid feilloos te vertalen naar de werkvloer. Op zo’n manier dat iedereen er beter van wordt. De kinderen, de ouders én de medewerkers. Dit doe je met de nodige flair en doortastendheid, zodat jij als vestigingsmanager jouw locatie naar het allerhoogste niveau tilt.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een leidinggevende rol in de kinderopvang.
  • Je hebt een goed financieel inzicht.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

een afwisselende en uitdagende functie waarin je vrijheid en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een enthousiast team met veel passie voor hun werk. We staan open voor jou ideeën en stimuleren deze ook!

Salaris: een goed salaris (schaal 9) tussen de €3.192 – €4.252 bruto per maand o.b.v. 36 uur, conform CAO Kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: een contract voor 12 maanden, daarna bieden we je bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of een volledige OV vergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, online programma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Sportcity en kan je gratis sporten.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang en korting kindplaats: je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind en je ontvangt 5% korting.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding