Ons team

Warme, betrokken professionals
Onze professionele, betrokken en liefdevolle medewerkers hebben de passie om echt iets bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen die zij opvangen. Ze zijn allemaal goed opgeleid, beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaring en delen die graag.

Al onze pedagogisch medewerkers hebben een pedagogische opleiding, alle vestigingsmanagers een kindgerelateerde HBO- of universitaire opleiding. Zowel de Pedagogisch Medewerkers als de vestigingsmanagers worden on- en off the job getraind binnen onze DKW-Academie.

Vaste, vertrouwde gezichten
Bij ziekte en in de vakanties werken we met onze vaste oproepkrachten die gescreend en getraind zijn binnen onze DKW-Academie. Geen uitzendkrachten, maar goed opgeleide medewerkers die deel uitmaken van ons team, waardoor zij voor je kind bijna altijd een vertrouwd gezicht zijn.

Alle aandacht voor je kind
Bijzonder aan De Kleine Wereld is dat onze pedagogisch medewerkers zich volledig op de kinderen richten omdat zij in hun dagelijks werk worden ondersteund. Elke vestiging heeft een eigen kok/huishoudelijke hulp die schoonmaakt en een verse, warme lunch bereidt. Elke vestiging heeft een eigen manager voor de begeleiding van medewerkers en kinderen, de contacten met ouders en de administratieve taken.

Wil je kennismaken? Bel gerust voor een afspraak.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt?

Bekijk onze vestigingen