Hero cirkel Hero dots

VSO
opvang
voor jouw kind.

Naast buitenschoolse opvang, verzorgen wij voor verschillende scholen ook voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag rustig in een fijne en voor hun vertrouwde omgeving.

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm

Onze
VSO
opvang

De kinderen worden op schooldagen vanaf 07.30 uur opgevangen en naar school gebracht door onze eigen pedagogisch medewerkers.

Het uurtarief voor de VSO is gelijk aan het uurtarief voor BSO. Je kunt voor voorschoolse opvang kinderopvangtoeslag aanvragen.

Niet alle BSO vestigingen bieden VSO aan, kijk op de vestigingspagina om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Meer
Weten

Een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

020 – 4120633

Onze
vestigingen

Naast goede opvang, is het vinden van kinderopvang in de buurt van waar je woont of werkt prettig, in verband met de logistiek van het brengen en halen.

Bekijk onze vestigingen

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding