Hero cirkel Hero dots

Kom werken bij DKW.

Welkom op de vacature site van De Kleine Wereld waar we je graag meenemen in onze leuke organisatie en alle diverse vacatures die we jou te bieden hebben!

 

Onze
identiteit

Bij ons werken we allemaal op een manier waarin plezier en kwaliteit samen hand in hand gaan. Onze team spirit geldt dan ook voor alle vestigingen in het dynamische Amsterdam waar we stads zijn in doen en laten, ruimdenkend en alles samen aanpakken met een tikje lef. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en wie je nog worden wilt en werken we samen naar die stip op de horizon!

 

proef
de
Sfeer

Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm

Pedagogische
visie

Bij De Kleine Wereld snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen. De ontwikkeling van een kind gaat continu door, dus werken we allemaal samen. Op een manier waar plezier voorop staat, voor het kind, hun ouders én onze medewerkers.

De Kleine Wereld is een vertrouwde plek waar het kind graag naartoe gaat. Waar het kan zijn wie het is en wie het wil worden. Onze medewerkers kiezen wij met de grootste zorg. Zij vormen de kern van onze wereld. Onze medewerkers hebben oog voor het kind, passie voor hun werk en zijn trots op ‘hun’ kinderen.

Meer over onze pedagogische visie 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Aandacht
voor
talent

Bij De Kleine Wereld zijn we ondernemend  en constant in ontwikkeling. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je talenten te benutten , verder te ontwikkelen en door te groeien waar mogelijk.

Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk dat we in verbinding staan met elkaar en samen over belangrijke onderwerpen nadenken, dit kun je ervaren in onze jaarlijkse   DKW academie dagen, ons medewerkers portaal waar we ideeën uitwisselen of diverse projecten waarin onze medewerkers worden betrokken.

BBL
bij
DKW

Heb je ambitie om in de kinderopvang te werken maar ben je nog niet gekwalificeerd?   Kijk dan snel naar onze vacature voor BBL-er waarbij je de kans krijgt om te werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten

Stel je vraag aan onze recruiter Amanda!

Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden die De Kleine Wereld te bieden heeft!

Contact opnemen kan gemakkelijk en snel via :

Email: recruitment@dekleinewereld.nl

Telefonisch: 020-4120633 of 0682 76 27 29

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding