Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld Paradijsplein

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Een kleinschalige maar bijzondere vestiging, gelegen aan het Paradijsplein in het bruisende Amsterdam Oost, waar creatieve en professionele medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Paradijsplein

 • Manager
  Naila
  Musabegovic
 • Locatie
  Paradijsplein 83
  1093 NJ Amsterdam
 • Contact
  tel:020 337 9999
 • Geopend

  BSO regulier: van 14.30 – 18.30 uur & woensdag van 12.00 tot 18.30 uur
  BSO vakanties: van 07.30 tot 18.30 uur

 • Groepen

  3 groepen (4-13 jaar)

 • LRK-nummer
  305089195
 • Inspectierapport
 • Tarievenoverzicht

Ligging
Vestiging Paradijsplein ligt midden in de levendige buurt Oostpoort, en is gevestigd in een nieuw en modern pand nabij het gezellige winkelplein. Hier bieden wij BSO opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar

Groepsruimtes
Binnen zijn er verschillende huiskamers (stamgroepen) aantrekkelijk ingericht voor kinderen van circa 7 tot 13 jaar, die na school behoefte hebben aan een andere omgeving. Binnen deze groepsruimtes zijn er verschillend hoeken waar kinderen na schooltijd kunnen spelen maar ook even de rust  op kunnen zoeken na een lange schooldag. Naast deze ruimtes, maken van ons kinderkook cafe waar we samen met de kinderen allerlei leuke recepten en maaltijd bereiden. Ook is er veel ruimte voor creativiteit in het atelier of sport en spel beleving in de sporthoek. Het samen ondernemen en bedenken van leuke uitjes staan dagelijks op het programma waarbij we uitwijken naar een van de vele mooie natuurparken of speeltuinen in de nabije omgeving.

MEER OVER DE BSO OPVANG

Team
Vestiging Paradijsplein kenmerkt zich door het professionele en creatieve team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan. Ook is er een fijne samenwerking met de nabijgelegen vestiging IKC Frankendael.

Scholen
De kinderen van de Basisschool de Kraal, De 5e Montessorischool Watergraafsmeer, Vrije school Thula en WSV Watergraafsmeer kunnen op BSO Paradijsplein terecht.

 

Bereken netto maandkosten

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel
Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm