Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld
Mauritskade

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Een bijzondere vestiging gelegen in het culturele hart van Amsterdam Oost, tegenover het tropenmuseum en het Oosterpark. Hier werken creatieve en integere medewerkers die er met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Mauritskade

Ligging 
Vestiging Mauritskade is gevestigd in een modern en aantrekkelijk pand pal achter de bekende Dappermarkt en schuin tegenover het Tropenmuseum.

Groepsruimtes
Binnen zijn er goed ingerichte groepsruimtes die een huiselijke en warme sfeer uitstralen, Het pand heeft een prachtige lichtinval, dankzij mooi grote  ruiten, die deze kinderdagopvang een uitnodigend karakter geeft. Alle ruimtes zijn qua inrichting en kleurstelling warm en rustig, zodat de kinderen zich prettig voelen en niet overprikkeld raken. Ook zijn er verschillende speelhoeken waar kinderen met een ruime keus aan spelmaterialen kunnen spelen. Elke groep beschikt over aparte slaapkamers en voor elk kind is een eigen bed beschikbaar.

Buitenspelen
direct aan het pand ligt een eigen buitenspeelplaats waar er verschillende natuurelementen zijn als een buitenkeuken, zandspeelplaats, en ruimte om te fietsen. Ook is er voor de baby’s een eigen plek waar zij ongestoord kunnen buitenspelen. De fijne en diverse omgeving zorgt ervoor dat we dagelijks wandelen met de kinderen en er veel activiteiten zijn in de buurt zoals de dappermarkt of het Oosterpark.

Team
Vestiging Mauritskade kenmerkt zich door het creatieve en integere team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan.

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen