Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld Willemsparkweg

Wij zijn De Kleine Wereld!

Een bijzondere en kleinschalige vestiging gelegen in de nabije omgeving van het mooie Vondelpark waar betrokken en ervaren medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

 

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Willemsparkweg

Ligging
Vestiging Willemsparkweg is gelegen aan de rand van het fijne vondelpark en gevestigd in een karakteristiek, voormalig woonhuis in het eerste deel van de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid.

Groepsruimtes
We vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is onze vestiging huiselijk en warm ingericht, Het pand is verdeeld in twee verdiepingen en binnen is er een moderne maar een authentieke sfeer .Alle ruimtes zijn qua inrichting en kleurstelling warm en rustig, zodat de kinderen zich prettig voelen en niet overprikkeld raken en ingericht met verschillende speelhoeken.  Alle kinderen hebben hun eigen bedje in de verschillende slaapkamers. De verschoon- en toiletruimtes bevinden zich altijd separaat en naast de groepsruimtes.

Buitenspelen
De vestiging biedt, naast de groepsruimtes, een mooi ingerichte schaduwrijke tuin. Hier kunnen kinderen met diverse natuurelementen spelen en is er voor de baby’s een eigen plek waar ze ongestoord buiten kunnen spelen.

Team
Vestiging Willemsparkweg kenmerkt zich door het liefdevolle en ervaren team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan.

 

Engelstalig
Expats maken veel gebruik van deze locatie. Onze pedagogisch medewerkers spreken Engels, zij kunnen jou als ouder dus goed te woord staan en je kind altijd verstaan. Op de vestiging is de voertaal Nederlands. Om de emotionele veiligheid van expat-kinderen, in een situatie waarbij alles nieuw is, te waarborgen is het soms nodig om de kinderen naast Nederlands ook in het Engels te begeleiden. Ons streven is om dit te beperken om kinderen zo snel mogelijk de Nederlandse taal eigen te maken.

Bereken netto maandkosten

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel
Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm