Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld
Middenweg

Wij zijn De Kleine Wereld!

Een kleinschalige en sfeervolle vestiging gelegen in de Middenmeer-wijk, met uitzicht op het Frankendaelpark. Hier werken integere en professionele medewerkers die er met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Middenweg

Ligging 
Vestiging Middenweg  is gelegen op een goed bereikbare locatie, aan de rand van het Frankendaelpark en gevestigd in een authentiek en gerenoveerd pand. Fijn van deze vestiging is dat het goed bereikbaar is vanuit Diemen, wat op korte afstand van de Middenweg is gelegen.

Groepsruimtes
Binnen zijn er goed ingerichte groepsruimtes die een huiselijke en knusse sfeer uitstralen, aan de voorkant zijn er grote ramen die uitzicht bieden op het park en aan de achterkant de ingang naar de binnentuin. Alle groepen ingericht met verschillende speelhoeken en rustige kleuren die zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer. Bij beide groepen is er een divers speelmateriaal en een mooie grote tafel waar er samen met de kinderen gezamenlijk gegeten wordt.  Elke groep beschikt over aparte slaapkamers en voor elk kind is een eigen bed beschikbaar.

Buitenspelen
Aan de achterzijde bevindt zich een fijne ruime binnentuin, waar er verschillende natuurelementen zijn als een buitenkeuken, zandspeelplaats, moestuin  en is er ruimte om te fietsen. Ook is er voor de baby’s een eigen plek waar zij ongestoord kunnen buitenspelen. De fijne en diverse omgeving zorgt ervoor dat we dagelijks wandelen met de kinderen en er veel activiteiten zijn met natuurbeleving in het nabij gelegen park.

Team
Vestiging Middenweg kenmerkt zich door het kleinschalige maar zeer betrokken team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan.

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen