Hero cirkel Hero dots

Onze
Kernwaarden

De Kleine Wereld zit vol mogelijkheden. Stads in zijn doen en laten, ruimdenkend, ondernemend en een tikje lef.

Open in de omgang en maakt makkelijk contact met mensen van alle lagen van de samenleving. Geeft een huiselijk en gemoedelijk gevoel.

De Kleine Wereld, deskundig op het eigen vakgebied, boven alles zijn wij gek op kinderen. Zij zijn de toekomst. Dat is onze Kleine Wereld!

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

Warmte

Wat we doen, doen we met warmte. Het past bij ons, het gaat eigenlijk vanzelf. Dat merkt iedereen die met ons in aanraking komt. Nieuwe medewerkers en nieuwe kinderen. Je merkt het zelfs in onze communicatie.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Ontwikkelen

We willen altijd bijleren. Blijven ontwikkelen; onze eigen medewerkers, vestigingen en merk, maar ook onze kinderen. We staan nooit stil. We willen het eigenlijk altijd beter doen dan wat er nu al is.

Plezier

Als het even kan, doen we het met plezier. Uiteraard hebben we plezier in ons werk. Maar als het even kan doen we er nog een schepje bovenop. Wij geloven dat juist daar herinneringen ontstaan die je nooit meer vergeet.

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

Samen

Samen is de enige manier. Onze team spirit geldt voor de locaties, maar ook voor onze totale organisatie. We zijn allemaal De Kleine Wereld. Samen kunnen we nog sneller leren en groeien.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Ondernemen

Ondernemen zit in ons merk gebakken. In alle lagen van de organisatie en in ons doen en laten. Nieuwe dingen proberen en de vrijheid krijgen om te mogen doén.

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

RONDLEIDING AANVRAGEN