Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld Haveneiland

Wij zijn De Kleine Wereld!

Een bijzondere vestiging gelegen in de natuurrijke omgeving van IJburg waar betrokken en professionele medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Haveneiland

Ligging
Vestiging Haveneiland ligt op de rand van IJburg, nabij het strand en is gevestigd op de begane grond van een sfeervol pand.

Groepsruimtes
Binnen  is er een fijne centrale hal gelegen aan een eigen buitenruimte en zijn er goed ingerichte groepsruimtes met grote ramen die zorgen voor een fijne lichtinval. De groepen zijn ingericht met verschillende speelhoeken en rustige kleuren die zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer. Deze vestiging besteed veel aandacht aan samenspel en spelbeleving. Tijdens het open deuren beleid kunnen kinderen van andere groepen elkaar ontmoeten en samenspelen waardoor er een vertrouwde en huiselijke sfeer is en iedereen elkaar kent. Elke groep beschikt over aparte slaapkamers en voor elk kind is een eigen bed beschikbaar.

Buitenspelen
Aan de zijkant van het pand bevinden zich twee prachtige groene buitenruimtes met speeltoestellen van natuurlijke materialen, en een groene natuurtuin met moestuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken in de buitenlucht. ’s Zomers wordt er buiten in de schaduw van een boom gepicknickt.

Team
Vestiging Haveneiland kenmerkt zich door het betrokken en professionele team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan.

Bereken netto maandkosten

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel
Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm