Hero cirkel Hero dots

Pedagogisch Medewerker VE

17-34 uur | Allround

De Kleine Wereld staat kwaliteit, warmte en heeft oog voor detail. Het liefst hebben wij het altijd net iets beter geregeld dan hoe het moet óf voorgeschreven wordt. Leuk en opvallend om te zien. Daardoor heeft De Kleine Wereld de natuurlijke aantrekkingskracht die bij een onze prachtige organisatie hoort. Wij ontwikkelen ons continu.

Voor meerdere vestigingen in Amsterdam zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers VE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie). Onze VE groepen werken met de Piramide Methode. 

 

Over
het
werk

Als pedagogisch medewerker VE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool, richting groep 1.  

 Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VE programma. 

 

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm
Hero cirkel

Over
jouw
kwaliteiten

Je deelt met ons de passie en de liefde voor het vak. Je biedt kinderen veiligheid, geborgenheid en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. Je biedt doelgerichte en uitdagende activiteiten aan gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VE programma Piramide.

Daarnaast bent in bezit van een mbo diploma of hbo diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang en het is een pré als je ook in bezit bent van het certificaat VE.

Niet zeker of je diploma kwalificeert om in de kinderopvang te werken? Klik op de button voor de diploma check:
diplomacheck

Nog niet in bezit van een VE basiscertificaat, geen probleem! Je kan je VE basiscertificaat via ons behalen.

 

 

Hero cirkel Afbeelding vorm

Wij
bieden jou

Salaris: een goed salaris (schaal 7*) tussen de €2.874,- – €3.837,- bruto per maand o.b.v. 36 uur, conform CAO Kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring. *Haal je via ons je VE certificaat? Dan start je in schaal 6 en groei je door naar schaal 7 op het moment dat je klaar bent met de training.
Daarnaast krijg je 8% vakantietoeslag (uitbetaald in mei) en 3% eindejaarsuitkering (uitbetaald in december).
Contract: we starten met een contract.
Vakantiedagen: je hebt 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 36 uur).
Secundaire arbeidsvoorwaarden: we hebben verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding of een volledige OV vergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een fietsplan en een vitaliteitsprogramma.
Vitaliteitsprogramma: bij De Kleine Wereld vinden wij vitaliteit belangrijk. De inhoud van dit programma mag je zelf bepalen. Er is ruime keus uit webinars, online programma’s en online coaching. Daarnaast werken we samen met Sportcity en kan je gratis sporten.
Academiedagen & teamuitjes: ieder voorjaar en najaar wordt er een academiedag georganiseerd voor heel DKW. Leerzaam en gezellig! We sluiten de dag af met een borrel. Daarnaast organiseert elke vestiging ieder jaar een teamuitje, de invulling hiervan bepaal je zelf met je collega’s op de vestiging.
Kinderopvang Academie: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt.
Voorrang en korting kindplaats: je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind en je ontvangt 5% korting.

Hero cirkel Afbeelding vorm

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op onderstaande telefoonnummer optie HR:

020 - 4120633
0682762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding