• Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

 • Hoera een nieuwe website!

Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld
De Boomsspijker

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Een kleinschalige maar bijzondere vestiging, gelegen midden in het centrum,  waar  betrokken en professionele medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn en Sport en beleving centraal staan.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
De Boomsspijker

 • Manager locatie
 • Manager
  Mariska
  Alleyne
 • Geopend

  BSO regulier: van 14.00 – 18.30 uur & woensdag van 11.30 tot 18.30 uur
  BSO vakanties: van 7.30 tot 18.30 uur

 • Groepen

  1 groep (4-13 jaar) met totaal 20 kindplaatsen
  1 groep (4-13 jaar) met totaal 20 kindplaatsen

 • LRK-nummer
  121222640
 • Inspectierapport
 • Tarievenoverzicht

Ligging
Vestiging De Boomsspijker is gevestigd midden in de authentieke buurt van stadsdorp ‘Nieuwmarkt’. Met speeltuin De Waag als tweede achtertuin en Nemo om de hoek,  Daarnaast ligt de vestiging lekker centraal, hierdoor kunnen we de gehele stad ontdekken met de kinderen.

Groepsruimtes
Deze bijzondere vestiging heeft verschillende huiskamers (stamgroepen) aantrekkelijk ingericht voor kinderen van circa 4 tot 13 jaar, die na school behoefte hebben aan een andere omgeving. Het pand bied vele mogelijkheden voor creativiteit en spelbeleving. Ook zijn er diverse hoeken waar kinderen na schooltijd kunnen spelen maar ook even de rust op kunnen zoeken na een lange schooldag. Hier mogen kinderen zichzelf zijn in een vertrouwde en veilige omgeving, en kunnen zij zich hier op hun eigen manier ontwikkelen, in een fijne huiskamer setting, waar plezier voorop staat!  Naast deze ruimtes maken we veelal gebruik van de veelzijdige buurt waar we speeltuinen en het park opzoeken. Het samen ondernemen en van leuke uitjes staan dan ook dagelijks op het progamma waarbij de kinderen worden betrokken in het bedenken van leuke locaties.

Sport
Op de Boomsspijker bieden wij reguliere opvang en sport! Waar regulier zich thuis voelt in spel, creativiteit, muzikaliteit en culturele activiteiten, voelt sport zich thuis in balsporten, atletiek, duursporten en noem maar op! Het sporten doen wij bij sportveld SWIFT Amsterdam. Daarnaast zijn we als BSO veel buiten om te ontdekken, te spelen en leren!

Lees hier meer over ons sport aanbod

Team
Vestiging De Boomsspijker kenmerkt zich door het zeer ervaren en dynamische team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan. De glimlach van de kinderen vinden wij het allerbelangrijkste.

Voorschoolse opvang
Voor de kinderen van De Boekmanschool verzorgen wij voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag rustig in een fijne omgeving. Als de school begint, worden ze naar de desbetreffende klaslokalen gebracht.
De kinderen kunnen tijdens de schoolweken vanaf 07.30 uur worden gebracht. We verwachten dat de kinderen al hebben ontbeten.
Het uurtarief voor VSO is gelijk aan het uurtarief voor BSO. Je kunt voor voorschoolse opvang, kinderopvangtoeslag aanvragen.
Bij animo voor de VSO bij de witte olifant of de ASVO kunt contact opnemen met de desbetreffende locatie manager.

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen

Onze
vestiging
De Boomsspijker

 • Manager locatie
 • Manager
  Mariska
  Alleyne
 • Geopend

  Ma/di/do

  Vanaf 7.30

VSO opvang 

Het kan voorkomen dat de schooltijden niet goed aansluiten op uw werk- of studietijden. Om dit op te vangen bieden wij via de BSO, voorschoolse opvang aan. Hier kunnen kinderen rustig de dag beginnen in een vertrouwde omgeving en worden ze door onze eigen medewerkers naar de desbetreffende klaslokalen gebracht.

Bij vestiging De Boomsspijker bieden wij alleen VSO aan voor de kinderen van De Boekmanschool.

We verwachten dat de kinderen al hebben ontbeten.
Het uurtarief voor VSO is gelijk aan het uurtarief voor BSO. Je kunt voor voorschoolse opvang kinderopvangtoeslag aanvragen.

 

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen