Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld
De Kleine Reus

Een bijzondere vestiging, gelegen midden in het centrum, waar betrokken en professionele medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
De Kleine Reus

 • Manager
  Roos
  Ansink
 • Locatie
  Noorderstraat 6
  1017 TV Amsterdam
 • Contact
  020 3207735
 • Geopend

  BSO regulier: van 15.00 – 18.30 uur & woensdag van 12.30 tot 18.30 uur
  BSO vakanties: van 8.30 tot 18.30 uur

 • Groepen

  Nieuwe looierstraat:
  2 groepen (4-7 jaar)

  Inspectierapport1

  Noorderstraat:
  2 groepen (6,5 – 9 jaar)
  1 groep (9-13 jaar)

  Inspectierapport2

 • LRK-nummer
  Noorderstraat 566682291 / Nieuwe looierstraat 138902239
 • Tarievenoverzicht

Ligging 
De Kleine Wereld biedt binnen IKC De Kleine Reus de buitenschoolse opvang aan. We doen dat vanuit 2 locaties. Op de Nieuwe Looierstraat 9 wordt samen met onderwijs gebruik gemaakt van ruimtes voor de kinderen van 4 tot 7 jaar. De inrichting en het spel en speelmateriaal is op de leeftijd afgestemd. Op de locatie Noorderstraat 6 zijn de ruimtes ingericht voor kinderen vanaf 6,5 tot 13 jaar. De 2 gebouwen liggen aan de achterzijde tegenover elkaar.

Groepsruimtes
Deze bijzondere vestiging heeft verschillende groepen (huiskamers) en zijn ingericht met rustige kleuren en planten die zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer. Ook zijn er verschillende speelhoeken waar kinderen met een ruime keus aan spelmaterialen kunnen spelen. Naast de huiskamers maken we gebruik van de gymzaal, theaterzaal en de geweldige ruime buitenruimte voor de deur. Kinderen kunnen hier tuinieren, voetballen, bouwen in het buitenatelier, maar ook klimmen, klauteren in het grote houten speelkasteel of met een waterbaan spelen. Kinderen worden gestimuleerd om lekker te spelen en te ontdekken in de buitenlucht.

Maandelijks bieden wij een gevarieerd activiteitenprogramma, waarin talentontwikkeling centraal staat. Creativiteit, muziek, sport en dans; wij helpen kinderen ontdekken waar zij goed in zijn, en vooral: plezier aan beleven! Blije kinderen en tevreden ouders. Daar draait het om bij De Kleine Wereld.

MEER OVER BSO OPVANG.

Team
Vestiging De Kleine Reus kenmerkt zich door het zeer ervaren en professionele team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan

Tussen schoolse opvang
De Kleine Wereld verzorgt tussen de middag voor alle kinderen van De Kleine Reus de tussen schoolse opvang. Deze overblijf duurt ¾ uur. Daarnaast worden de pedagogisch medewerkers van De Kleine Wereld 5 kwartier ingezet in de klas ter ondersteuning van de docenten (klassen-assistent). De assistenten ondersteunen, faciliteren en hebben een onderwijskundig toegevoegde waarde. Door in de klas betrokken te zijn bij de kinderen, kennen onze medewerkers hun situatie in de klas en op school. De collegiale samenwerking in IKC-verband draagt bij aan het versterken van de doorgaande ontwikkelingslijn van kinderen in relatie tot de verschillende disciplines binnen het IKC. Ouders ontvangen per schooljaar een factuur om de TSO te kunnen bekostigen. TSO valt niet onder de wet kinderopvang en daarom komt men daarvoor dus niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen