Hero cirkel Hero dots

De Kleine Wereld
Steigereiland
Pieter Holmplein

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Een bijzondere vestiging, gelegen op Steigereiland Zuid  waar creatieve en professionele medewerkers met liefdevolle aandacht er voor de kinderen zijn.

Selecteer opvangvorm

Onze
vestiging
Steigereiland Pieter Holmplein

Ligging 
Vestiging SE Pieter Holmplein is gelegen op een unieke locatie, in de natuurrijke omgeving van IJburg. Gevestigd in een modern maar sfeervol pand met een fijne buitenruimte.

Groepsruimtes
Deze vestiging, verdeeld over twee verdiepingen,  beschikt over goed ingerichte groepsruimtes. Er zijn grote ramen die uitzicht bieden op de straatkant en de mooie tuin. Door de verschillende speelhoeken en rustige kleuren is er een huiselijke en gezellige sfeer. Op de begane grond is er een gezellige centrale hal waar kinderen gebruik kunnen maken van muziekinstrumenten en een heus theater. Ook is er een ruime keus aan spelmaterialen waarmee kinderen kunnen spelen en is de ruimte ingericht met warme kleden en planten. Deze vestiging maakt veel gebruik van elkaars kwaliteiten en talenten en zijn creatief in het organiseren van activiteiten die ze met elkaar kunnen beleven. Hierdoor is er een vertrouwde sfeer waarin alle kinderen elkaar leren kennen en met elkaar kunnen spelen.. Elke groep beschikt over aparte slaapkamers en voor elk kind is een eigen bed beschikbaar.

Buitenspelen
Direct gelegen aan de groepen, bevindt zich een eigen buitenspeelplaats waar kinderen kunnen fietsen en waar diverse buitenmaterialen te vinden zijn. De fijne omgeving zorgt ervoor dat we dagelijks wandelen met de kinderen naar het gezellige centrum van IJburg of de natuur opzoeken in een van de mooie natuurgebieden en parken.

Team
Vestiging SE Pieter Holmplein kenmerkt zich door het creatieve en betrokken team die persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders voorop hebben staan. Ook bieden wij hier BSO opvang aan waardoor er een divers team staat die gebruik maken van elkaars talenten en unieke creativiteit.

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen

Onze
vestiging
Steigereiland Pieter Holmplein

 • Manager
  Tywen
  Werkzam
 • Locatie
  Pieter Holmplein 2
  1086 ZH Amsterdam
 • Contact
  020 416 1539
 • Geopend

  BSO regulier: van 14.30 – 18.30 uur & woensdag van 11.45 tot 18.30 uur
  BSO vakanties: van 7.30 tot 18.30 uur

 • Groepen

  1 groep (4 & 5 jaar)

 • LRK-nummer
  511027680
 • Inspectierapport
 • Tarievenoverzicht

Ligging 
Naast dagopvang van 0-4 jaar, biedt de vestiging op het Pieter Holmplein tevens plek aan 20 BSO-kinderen na school en in vakanties . Het gaat om de jongste BSO-kinderen van 4 en 5 jaar.

Groepsruimtes
Deze vestiging bied een gezellige groepsruimte aan waar er ruimte is voor allerlei creatieve activiteiten of waar kinderen juist even de rust opzoeken na een lange dag school. De vestiging werkt veel samen met de aan de overkant van het plein gelegen BSO-locatie, met hoofdingang op de IJburglaan. Daar worden de oudere kinderen van 6 tot 12 opgevangen. Regelmatig gaat men er op bezoek, bijvoorbeeld voor een activiteit in het kookcafé.

LEES HIER MEER OVER DE BSO OPVANG.

Team
Bij vestiging SE Pieter Holmplein bieden wij ook VE & KDV opvang aan waardoor er een divers team staat die gebruik maken van elkaars talenten en unieke creativiteit. Samen zijn ze een betrokken en professioneel team die aandacht en liefde voor kind en ouders voorop hebben staan.

Scholen 
De kinderen van, ABBS De zuiderzee, en OBS Steigereiland kunnen op BSO Pieter Holmplein terecht.

 

Bereken netto maandkosten

Meer
weten

Wil je kennismaken?
Bel gerust voor een afspraak.

020 – 4120633

Rondleiding aanvragen