Pedagogisch Medewerker KDV - Verticale groep - Willemsparkweg

Onze vestigingen met hun goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen zijn op zoek naar een nieuwe collega. Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker? 

Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als   team wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. 

Onze kleine locatie, Willemsparkweg,  heeft twee verticale groepen en ligt nabij het vondelpark waar wij ook vaak te vinden zijn. Samen met je twee andere collega’s wordt je het vaste gezicht op onze verticale groep.

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:  

  • Pedagogisch Medewerker 
  • Dagen en uren in overleg

Functie-inhoud 

Onze kleine locatie, Willemsparkweg, met twee verticale groepen ligt nabij het vondelpark waar wij ook vaak te vinden zijn. 

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.  

Wij bieden jou: 

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.  

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

Of solliciteer via onderstaande link:

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/206659/apply

 

 

 

Categorie 1