Pedagogisch Medewerker - Willemsparkweg

Onze locaties met hun goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen zijn op zoek naar een nieuwe collega. Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker? 

Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als   team wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. 

Onze kleine locatie, Willemsparkweg,  heeft twee verticale groepen en ligt nabij het vondelpark waar wij ook vaak te vinden zijn. Samen met je twee andere collega’s wordt je het vaste gezicht op onze verticale groep, de Zonnen.

Wij zoeken per 1 december 2021 een:

  • Pedagogisch Medewerker 
  • Dagen en uren in overleg

Functie-inhoud 

Onze kleine locatie, Willemsparkweg, met twee verticale groepen ligt nabij het vondelpark waar wij ook vaak te vinden zijn. 

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.  

Profiel 

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen: 

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, zie onze website voor de kwalificatie-eisen conform CAO Kinderopvang;
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld biedt 

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse? 

Kijk nu op www.werkenbijdkw.nl voor meer informatie of bel met onze afdeling HR op telefoonnummer: 020 – 41 20 633 (optie 2 / HR). 

Of solliciteer direct via onderstaande link

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/206659/apply

 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Categorie 1