• Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

  • Hoera een nieuwe website!

Pedagogische
Zij Instroom

0 uur uur |

Over
het
werk

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Wil jij in de kinderopvang werken, maar beschik je nog niet over de juiste kwalificaties. Heb je een MBO- of hbo-opleiding richting maatschappelijk werk, activiteitenbegeleiding of agogisch werk gevolgd, volg dan bij ons het zij instroom traject en werk binnen zes maanden als gekwalificeerd pedagogisch medewerker! Wij betalen jouw bijscholing.

Nieuwsgierig geworden of jouw diploma kwalificeert voor ons zij instroom traject (aanvullend bewijs categorie A2 of B2). Doe de diploma check op kinderopvang-werk.nl: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (Kinderopvang-werkt.nl)

Tijdens de opleiding werk je op de groep als pedagogisch medewerker in ontwikkeling waar je de begeleiding krijgt van een ervaren pedagogisch medewerker.

 

· Pedagogisch Medewerker Zij Instroom

 

Over het werk

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van de kinderen. De leeftijd varieert van 3 maanden tot 4 jaar. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimtes.

Over
jouw
kwaliteiten

Maak jij als pedagogisch medewerker KDV-impact bij De Kleine Wereld doordat: 

· Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;

· Je diploma kwalificeert voor het behalen van het aanvullend bewijs A2 of B2

· Je minimaal 20 uur (KDV) of minimaal 12 uur (BSO) beschikbaar bent per week

· Je volgt naast het werken de opleiding Pedagogiek 0-13 jaar via Variva.

Wij
bieden jou

Wij bieden jou: Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang. Je start in schaal 5, trede 7 (€2061,00 o.b.v. 36 uur) en na het behalen van je aanvullend bewijs ga je naar schaal 6 (€2188,00 – €2979,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer
weten en
solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda:

020 - 4120633
06 - 82762729

recruitment@dekleinewereld.nl

Solliciteer direct

Vacature overzicht

Afbeelding cirkel Afbeelding vorm

“De Kleine Wereld voelt voor mij elke dag als thuiskomen en de plek waar kinderen, ouders en medewerkers mogen zijn wie ze zijn. ”

Cindy
vve medewerker KDV Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“ Wij kennen De Kleine Wereld al jaren. De medewerkers zijn allemaal erg betrokken, professioneel en lief maken altijd tijd voor een fijne overdracht en een praatje. Wij zijn er heel blij mee. ”

Sandra Dierx
Ouder bij KDV/VVE vestiging Juliana Dots

Achtergrond afbeelding

“Samen bijdragen aan een omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om te ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn, Dat is De Kleine Wereld! ”

Sonja
Assistent Vestigingsmanager De Horizon Dots

Achtergrond afbeelding
Achtergrond afbeelding